skriva_man
skriva header

Keuze is de vrijheid om dromen om te zetten in realiteit

Ondernemen met vennoten en DGA's - sessie

Wat maakt jou 'de ondernemer'? Of is je mede-vennoot juist meer 'de ondernemer'. Wanneer ben je eigenlijk een échte ondernemer? Het antwoord op deze vraag is niet concreet. En eigenlijk ook niet interessant. Wat wel interessant is de eigenschappen die je bezit en op welke wijze je deze inzet in het bedrijf. En de wijze waarop de eigenschappen van de verschillende vennoten en DGA's op elkaar aansluiten.

Teams die in staat zijn het beste in elkaar naar boven te halen zijn succesvol.

In praktijk blijkt dat niet altijd even eenvoudig. Inzicht in je eigen sterke en minder sterke punten geeft bewustwording. Vanuit dit persoonlijke inzicht krijg je als vennoot, DGA ook een beter beeld van de eigenschappen van de andere vennoten.

Juist de diversiteit is krachtig, maar ook vaak het probleem. Jouw eigen aanpak vind je logisch, terwijl de aanpak van je mede vennoot vanuit jouw perspectief volstrekt onlogisch is. Sterker nog, hierdoor wordt het hele proces vertraagd. Terwijl deze medevennoot wel toevallig een aantal belangrijke details op tafel heeft gelegd, waaraan jij nog niet gedacht had. Toch wel handig.

Door de analyses naast elkaar te leggen, worden sterke punten als team én minder sterke punten zichtbaar. Én dan begrijp je waarom sommige acties - als vanzelf gaan - en andere acties maar niet van de grond lijken te komen. Of dan wordt zichtbaar op welke manier jullie het bedrijf verder kunnen inrichten. Wie krijgt welke taken, aan welke eigenschappen zijn minder sterk vertegenwoordigd en hoe ga je dit oplossen. Nieuwe medewerker? Uitbesteden?

Wil je:

Programma 1 Ondernemer en Reflectie


Indidueel gesprek en analyse ondernemerstest, inclusief 360 feedback per vennoot 

Tarief : v.a. € 530 per vennoot (€ 480 bij 3 vennoten of meer)

Programma 2 Samenwerken met vennoten en dga's 

gezamenlijke terugkoppeling en teamanalyse op basis van de individuele ondernemerstesten (programma 1)

Tarief : v.a. € 550 ex btw (2 - 2.5 uur sessie,  tarief obv max 4 personen)

Locatie: SkriVa, Drakenburgerweg 51, Baarn
Interesse? Mail naar SkriVa of bel 06-54693592