skriva_man
skriva header

Keuze is de vrijheid om dromen om te zetten in realiteit

Strategie bepalen in het bedrijf - V.I.P.

Het bedrijf draait. Het is tijd voor nieuwe stappen. Maar welke?

Wanneer heb je voor jezelf of samen met je medevennoten/DGA's voor het laatst de mogelijkheden, verbeterpunten, kansen in beeld gebracht? En - minstens zo belangrijk - hoe vertaal je jouw eigen ervaringen in dit geheel?

We maken gebruik van het Business Model Canvas (BMC). Een prettig format waarmee je snel de verbindingen tussen de verschillende bedrijfsonderdelen en het effect van keuzes in beeld krijgt. De input komt vanuit jou en je medevennoten. Jouw ervaring, vraagstukken, opmerkingen, beeld van de markt koppelen we aan de theorie van het BMC.

Een strategie groeit stapje voor stapje. Je bouwt de inzichten die je in de sessie krijgt verder uit op basis van ontwikkelingen in het bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat je als ondernemer je de nieuwe stappen ook echt eigen kunt maken, dat je eraan kunt wennen en vol vertrouwen de acties kunt uitvoeren.

Wie: ZZP, VOF en DGA 
Deelnemers: exclusief V.I.P., alleen deelnemers van jouw bedrijf
Tijd: dagdeel 9.30 - 12.30 uur of hele dag 9.30 - 16.30 uur
Kosten: dagdeel € 450, hele dag €795 ex btw
Locatie: SkriVa, Drakenburgerweg 51, Baarn
Interesse? Mail naar SkriVa of bel 06-54693592 

En mocht je tot de conclusie komen dat jij en je medevennoten/ DGA's wel een frisse wind door jullie samenwerking kunnen gebruiken? Klik dan hier.

 Strategie bepalen in je bedrijf