skriva_man
skriva header
Pascal

Het hart heeft redenen die de rede niet kent

Startende ondernemer

Fantastisch, de keuze voor het ondernemerschap is gemaakt! Je staat voor de start van jouw nieuwe bedrijf en er komt er veel op je af

Wil jij:

Er is veel informatie beschikbaar en jij hebt plannen genoeg voor het nieuwe bedrijf. De kunst is nu de juiste keuzes te maken. SkriVa helpt jou de informatie te structureren en naar jouw eigen bedrijf te vertalen. Hierbij staan zaken als marketing, financiën, belastingen en regelgeving centraal. Jouw ideeën zullen groeien en heel waarschijnlijk onderweg worden bijgesteld. Mensen uit je omgeving en specialisten denken met je mee en het plan voor jouw bedrijf wordt steeds concreter. Alle bedrijfsmatige facetten zijn belicht, het plan geeft inzicht in de mogelijkheden én haalbaarheid van jouw bedrijf. En dan kun jij je keuze maken!

Begeleiding na de start
En dan is jouw bedrijf gestart. Eigenlijk begint het dan pas echt. Gesprekken, offertes en natuurlijk jouw eerste klant. De tijd om het ondernemerschap echt in praktijk te brengen. Een spannende tijd waarin het prettig is jouw successen, maar ook moeilijke momenten te bespreken. SkriVa geeft je grip op deze periode.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier

SkriVa is verbonden aan IkStartSmart in de regio Gelderland.