skriva_man
skriva header
Winston Churchill

Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.

Over SkriVa

Ondernemen is een prachtig vak. Een mooie uitwisseling tussen je eigen persoonlijke kwaliteiten en het inspringen op de ontwikkelingen binnen je markt. Iedere keer een nieuwe uitdaging, met vallen en opstaan, successen en moeilijke tijden, maar altijd vanuit je eigen kracht. Ik ben ervan overtuigd dat je het best functioneert als je optimaal gebruik maakt van je sterke eigenschappen. Durf het anders te doen, durf het op jouw eigen manier te doen!

Ik werk vanuit een combinatie van coaching en advies. Als ondernemer is het prettig jezelf te ontwikkelen en je eigen pad te kiezen en soms is het juist handig als iemand je adviseert welke stappen te zetten.

Naast economische en commerciële ervaring die ik afgelopen 15 jaren opdeed in de begeleiding van ZZP-ers en MKB ondernemers, werk ik met aspecten van NLP, Covey, Ofman en energiewerk.

Ik spreek graag over ondernemerschap. Op deze manier kan ik mijn kennis en ervaringen delen met mensen die aan het begin van een belangrijk proces staan. Het is fantastisch een groep mensen te inspireren en informeren zodat het ondernemerschap nóg leuker wordt.

SkriVa is het Zweedse werkwoord voor Schrijven. Naast een vrije vertaling van mijn achternaam (Schrijver), staat SkriVa voor mij voor 'actie', 'gaan' en 'doen', een belangrijke waarde voor iedere ondernemer. 

SkriVa is Ondernemen vanuit je eigen kracht met een sterke combinatie van kennis en intuïtie.

Meer informatie over de initiatieven waaraan ik verbonden ben, vind je op de pagina activiteiten

Marleen Schrijver - SkriVa Baarn

LinkedIn profiel Marleen Schrijver