skriva_man
skriva header

Keuze is de vrijheid om dromen om te zetten in realiteit

Ondernemerscoaching

Ondernemen is een prachtig vak. Én een vak apart! Iedere dag opnieuw maak je keuzes. Het is prettig dat je zelf bepaalt welke richting je op gaat. Soms ook lastig, je maakt een keuze zonder zekerheidsgarantie. Vertrouwen is het sleutelwoord. Vertrouwen in jezelf, in jouw ondernemerschap, in jouw mede vennoten en de beslissing van dat moment.

Het ondernemerschap doet een beroep op jouw verschillende capaciteiten.

Een fantatische uitdaging, waarin een moment van reflectie prettig is. Een stap op de plaats om te kijken of je op de juiste weg bent, de juiste dingen doet en tevreden bent met het bedrijf. Misschien sta je voor een belangrijke keuze of word je geleefd door het drukke bedrijf. En ook als je aan de start staat van een nieuw bedrijf komt er veel op je af en sta je dagelijks voor nieuwe keuzes.

Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. SkriVa helpt je graag in het ondernemerschap en heeft coachprogramma's voor zowel de startende als gevestigde ondernemer.   

Coaching vindt plaats op locatie van SkriVa in Baarn en/of op locatie van de klant. Indien gewenst is een afspraak op jouw locatie mogelijk. Op deze manier ontstaat er een totaalbeeld van jouw ondernemerschap.

Interesse in de mogelijkheden? Klik hier