skriva_man
skriva header
Pascal

Het hart heeft redenen die de rede niet kent

Gevestigde ondernemer

“Verder, maar hoe!?”. Jouw bedrijf staat, je hebt je draai in het ondernemerschap gevonden en het is tijd voor de volgende stap. Vernieuwen omdat nieuwe kansen zich aandienen. Veranderen omdat jouw bedrijf is gegroeid –of juist omdat groei achterblijft - en behoefte heeft aan andere processen. Verdiepen omdat jij als ondernemer een andere koers wilt varen.

Het ondernemerschap leer je in praktijk. Door te doen, te ervaren.  Door keuzes te maken, door ergens in te springen ook al weet je niet altijd wat het resultaat is. De ervaring die je in de loop der jaren opdoet, vormen een stevige basis. Je bent in staat de juiste punten aan elkaar te verbinden en je bedrijf verder te ontwikkelen.

Mogelijke onderwerpen zijn:

Ondernemerschap draait om keuzes maken. Keuzes die je kunt maken als je de situatie helder in beeld hebt. Gericht werken aan de ontwikkeling van je bedrijf, start altijd met een moment van reflectie. Reflectie van je bedrijf, observatie van de markt. Waar maakt het bedrijf het verschil? Waar liggen mogelijkheden? Welke veranderingen zou je in het bedrijf willen doorvoeren?

En hoe ga je dat dan doen? Op welke wijze vul je als vennoten/DgA's elkaar aan? Wanneer gaat de samenwerking tussen vennoten/DgA's juist stroef? Wat is jouw persoonlijke kracht als ondernemer? Ondernemen gaat over strategie bepalen voor het bedrijf, voor vennoten/DgA's én voor jezelf.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier.

SkriVa is verbonden aan IkGroeiSmart in de provincie Gelderland